2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Kultúra / Az Amazon megvette a Tabukról tabuk nélkül című magyar dokumentumfilm-sorozatot

Hirdetés

Az Amazon megvette a Tabukról tabuk nélkül című magyar dokumentumfilm-sorozatot

Az Amazon Prime Videon debütáló sorozat úttörő szerepet tölt be, hiszen ez az első olyan magyar alkotás, amely az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI – CNE) égisze alatt megjelenik az Amazon videós streaming szolgáltatásban az USA-ban és Kanadában. 

EP 1 Halal Krematorium Gabor 1

Fotó: Szabó Gábor / Gabriel Szabo

A hat részből álló, epizódonként egyórás sorozat a legváltozatosabb tabutémákat járja körbe személyes élményeken keresztül. Olyan drámai történetek kerülnek napvilágra, amelyek közelebb hozzák, és feldolgozgatóbbá teszik többek között a halál, a gyász, a függőségek és az eltitkolt családi bűnök tragédiáját. Az első évad 40 személyes történetet dolgozott fel, melyeket maguk a főszereplők meséltek el saját szavaikkal a saját környezetükben. A csatorna bő egy évet adott arra, hogy a stáb a lehető legaprólékosabban összerakhassa a történetet és kiválogassa annak szereplőit.

A szériát legelőször a magyar, a cseh és a szlovák Spektrumon láthatták a nézők, ahol kivétel nélkül megduplázta a csatorna átlagnézettségét, és soha nem látott pozitív kritikai elismerésben részesült. A népszerűséget az is jól mutatja, hogy múlt évben a Mexikói Nemzetközi Filmfesztiválon, és a Jahorinai Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon is komoly elismerést kapott.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kultur/media/2019/06/12/az_amazon_megvette_a_tabukrol_tabuk_nelkul_cimu_magyar_dokumentumfilm-sorozatot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Magyar előadás nyerte a breszti színházi fesztivál fődíját

A Váci Dunakanyar Színház és a Bartók Kamaraszínház közös produkciója, a Ványa bácsi nyerte a Belaja Vezsa …