2019. december 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Összekötözött szaúdi testvérpár titokzatos halálát vizsgálja a New York-i rendőrség

Hirdetés

Összekötözött szaúdi testvérpár titokzatos halálát vizsgálja a New York-i rendőrség

A New York-i rendőrség vizsgálja egy szaúdi testvérpár halálát, miután a 16 és 22 éves lányt össze duct-tape-elve (széles, erős, textilalapú ragasztószalag) találták a Hudson folyóban múlt szerdán. Tala Farea és Rotana Farea felöltözve, egymással szemben, a derekuknál és a bokájuknál összekötözve halt meg úgy, hogy hogy nem volt rajtuk külsérelmi nyom. 

Egyelőre a nyomozók még azt sem tudják biztosan megmondani, hogy öngyilkosság, van bűncselekmény történt-e.

Annyi bizonyos, hogy a nők nemrég kértek menedékjogot Amerikában. Szaúd-Arábiából költöztek a virginiai Fairfaxbe 2015-ben az anyjukkal, és többször előfordult már, hogy elszöktek otthonról. Arra sincsen magyarázat, hogy miért 400 kilométerre az otthonuktól haltak meg. 

Hirdetés

A szaúdi követség közleményt adott ki, mely szerint felvették a kapcsolatot a családdal, a nők pedig tanulók voltak, akik a fiútestvérüket látogatták meg Washingtonban. 

Az AP azt írta a New York-i rendőrségre hivatkoztva, hogy a holttestük megtalálása előtti napon a nők anyja kapott egy hívást a szaúdi követségtől, hogy a testvérpár politikai menedékjogot kért, úgyhogy hagyják el az országot.

A rendőrség első gyanúja azt volt, hogy leugrottak a George Washington hídról, de aztán arra jutottak, hogy az is sérüléssel járt volna. Egyelőre azt próbálják meg kiderítani, hogy mit csinált a két lány New Yorkban az elmúlt két hónapban. Annyi bizonyos, hogy vannak még homályos foltok a múltjukban.

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/10/31/osszekotozott_szaudi_testverpar_titokzatos_halalat_vizsgalja_a_new_york-i_rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt 13 francia katona egy helikopterbalesetben

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …