2019. december 11., szerdaMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Nem ment el a sofőr a veronai busztragédia első bírósági tárgyalására

Hirdetés

Nem ment el a sofőr a veronai busztragédia első bírósági tárgyalására

Szerdán délelőtt kezdődött el Veronában az első bírósági tárgyalás a 2017. január 21-én Olaszországban balesetet szenvedett busz ügyében. A magyar diákokat szállító busz éjszaka hajtott neki egy oszlopnak a Veronához közeli autópályán. A busz szétroncsolódott és kigyulladt. A tragédiában 17-en haltak meg.  

A Bors újságírója ott volt a Veronában ma megkezdődött bírósági tárgyalás első napján. Az ügy egyetlen magyar vádlottja a sofőr V. János. Mellette öt olasz vádlott van, akik az A4-es autópályáért felelősek. ű

A tárgyalás késve kezdődött, mert V. János nem jelent meg, őt várták. Egy óra elteltével végül nélküle kezdődött el, ekkor bejelentették, hogy nem lesz a helyszínen.

Hirdetés

A tárgyalóteremben viszont öt gyászoló magyar család nyolc tagja ott volt. Ők továbbra is azt nehezményezik, hogy V. János azóta sem kereste fel a szülőket és a megkeresésükre sem reagált. Abban bíztak, hogy itt találkozhatnak vele.

V. János kirendelt védője azt közölte: ő csak október 29-én kapta meg az ügyet, így nem volt ideje tanulmányozni. Ezért a tárgyalás elnapolását kérte.  

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/10/31/nem_ment_el_a_sofor_a_veronai_busztragedia_elso_birosagi_targyalasara/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt 13 francia katona egy helikopterbalesetben

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …