2020. április 6., hétfőMa Vilmos, Bíborka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
2020.04.06. Vilmos, Bíborka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 336,00 Ft | CHF: 344,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Még négy brit állampolgár fertőződött meg a koronavírussal

Még négy brit állampolgár fertőződött meg a koronavírussal

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek.

Eddig összesen 13 brit állampolgárnál állapították meg, hogy megfertőzte őket a koronavírus, a négy új páciens mindegyike a Diamond Princess óceánjáró utasa volt.

A Japán partjainál veszteglő hajóról szombaton szállították haza a utasokat, és azokat, akiknél a vizsgálatok kimutatták a koronavírus jelenlétét, a wirrali Arrowe Park kórház karanténjából olyan intézményekbe helyezték át, amelyek fertőzőbetegségekre specializálódtak- közölte Chris Whitty tisztifőorvos. Hozzátette, mind a négy páciens, akit el kellett különíteni a többiektől, a hajón fertőződött meg, de amikor felszálltak szombaton a Japánban a repülőre, egyiküknél sem jelentkeztek tünetek. 

Az a 28 utas, akik velük együtt térhettek haza, és akiknek egyelőre negatívak a tesztjeik, a lappangási idő alatt, vagyis az elkövetkezendő két hétben maradnak az Arrowe Park kórházban. Viszont az a több mint száz állampolgár, akiket korábban Kínából menekítettek ki, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/02/23/koronavirus_diamond_princess_brit_fertozott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egymillió fertőzötthöz közeledve így áll most a járvány

Egymillió fertőzötthöz közeledve így áll most a járvány

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Már …