2020. június 4., csütörtökMa Bulcsú napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.06.04. Bulcsú Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már három rab halt meg koronavírusban az Egyesült Királyságban

Már három rab halt meg koronavírusban az Egyesült Királyságban

Pénteken meghalt a harmadik rab is az Egyesült Királyságban, írja a BBC a brit Igazságügyi Minisztérium tájékoztatása alapján. Az áldozat egy 77 éves brit férfi, akinek számos alapbetegsége is volt. A férfi a Cambridgeshire megyei Littlehey börtönben töltötte büntetését, ő a második rab a börtönben, aki meghalt a koronavírus miatt. Az Igazságügyi Minisztérium közlése szerint összesen 23 börtönben 65 rab koronavírustesztje lett pozitív. 

Az Egyesült Királyságban drámaian gyorsul a járvány terjedése, egyetlen nap alatt ötszáz új halálesetet jelentettek, ezzel 2352-re nőtt a koronavírus áldozatainak száma, a fertőzötteké pedig csaknem 30 ezer, írta a BBC. Az áldozatok között van egy önkéntesként visszatért nyugdíjas orvos, Alfa Sa’adu is. A kormány tesztek százezreit ígéri a következő hetekben, különös tekintettel az első vonalban dolgozó orvosokra. A brit kormány bő egy héttel lassabban vezette be a szigorú korlátozásokat, mint a kontinens legtöbb országa, és a halogatás miatt sok brit nem is tartotta igazán komolynak a helyzetet. A rendőrség drónfelvételeket posztolt parkban kutyát sétáltató emberekről, a kampányvideóban elmondva, hogy életek múlnak a szabályok betartásán, írta a CNN.


A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/04/02/brit_rabok_uk_egyesult_kiralysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Trump kicsit elhízott, de semmi tragikus

Trump kicsit elhízott, de semmi tragikus

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Donald …