2019. december 13., péntekMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csak egy olyan rabbit találtak, aki beszélt a kampányban, de kiderült, nem is rabbi

Hirdetés

Csak egy olyan rabbit találtak, aki beszélt a kampányban, de kiderült, nem is rabbi

Egy rabbi is részt vett azon a megemlékezésen Michiganben, amelyet Mike Pence alelnök tartott a pittsburghi mészárlás áldozatai emlékére. A hétvégén egy férfi zsidógyűlöletből bement az Életfa zsinagógába és 11 embert meggyilkolt.

Az Egyesült Államokban jelenleg félidős választások kampánya zajlik, ezért az elnök is kampánykörúton van, és kedden ellátogatott Pittsburghbe.

Az alelnök pedig Detroitban egy képviselőjelölt mellett kampányolt, és a színpadra szólította Loren Jacob rabbit. Róla aztán kiderült, hogy rágalmazásért 15 éve kirúgták a gyülekezetből. A helyi republikánus jelölttől, Lena Epsteintől pedig zsidó vezetők azt kérdezték, miért hívta meg Jacobot, aki még csak nem is zsidó szerintük.

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2018/10/31/nem_talaltak_olyan_rabbit_aki_beszelt_volna_a_kampanyban_csak_egyet._o_meg_nem_rabbi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt 13 francia katona egy helikopterbalesetben

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …