2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Adrenalinfüggő turisták zuhantak szakadékba szelfizés közben az Egyesült Államokban

Hirdetés

Adrenalinfüggő turisták zuhantak szakadékba szelfizés közben az Egyesült Államokban

Már mi is többször írtunk arról, hogy az utóbbi időben egyre többen halnak meg szelfizés közben: a legtöbben azért vesztik életüket, mert egy igazán izgalmas képet szeretnének magukról készíteni, például egy medve társaságában vagy egy szikla peremén. Most egy fiatal indiai párt halt meg az amerikai Yosemite Nemzeti Parkban, mert egy vakmerő szelfi kedvéért egy kinyúló sziklapárkány szélére merészkedtek – írja az AP.

A 30éves Meenakshi Moorthy és férje, a 29 éves Vishnu Viswanath a férfi testvére szerint adrenalinfüggőknek vallották magukat, közösségi oldalukon gyakran osztottak meg képet hegymászás, vagy éppen siklóernyőzés közben. A házaspár fotóállványát a sziklaperem szélén találták meg más túrázók, akik értesítették a park üzemeltetőjét.

A pár holttestét helikopterrel és speciális felszereléssel hozta fel a sziklaperem alatti szakadékból egy speciális mentőcsoport.

Forrás:
http://hvg.hu/vilag/20181031_Adrenalinfuggo_turistak_zuhantak_szakadekba_szelfizes_kozben_az_Egyesult_Allamokban#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt 13 francia katona egy helikopterbalesetben

A független újságírás nemcsak a kormánytól független, de minden más direkt politikai szándéktól is. Támogass …