2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Új trailert és dátumot kapott a rajongói The Witcher film

Hirdetés

Új trailert és dátumot kapott a rajongói The Witcher film

Lehet, hogy még a Netflixre szánt, Henry Cavill főszereplésével készült The Witcher sorozat előtt láthatjuk majd azt a rajongói filmet, amely közösségi finanszírozással valósulhatott meg. Az Alzur’s Legacy-n már 2017 novemberében is eldobtuk az agyunkat, amikor megmutatták nekünk az első előzetest, viszont volt még rajta mit csinálni, így többször is eltolták a megjelenését. 

Most kaptunk egy újabb trailert, amely nem csupán két percet mutat az ígéretesnek tűnő projektből, de azt ígéri, hogy november 30-án már láthatjuk is, hogy mit hoztak ki a lelkes rajongók az ötletből. A látottakon érezhető, hogy a készítőknek szívügye az Alzur’s Legacy és abszolút nem lehet panaszunk sem a hangulatra, sem a dallamokra, sem a kivitelezésre. A videóban lengyelül beszélnek a karakterek, viszont tudtok bekapcsolni hozzá magyar feliratot. 

Nektek hogy tetszett a kedvcsináló?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/the-witcher-rajongoi-film-trailer-265933.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …