2019. augusztus 22., csütörtökMa Menyhért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.22. Menyhért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Új trailert és dátumot kapott a rajongói The Witcher film

Hirdetés

Új trailert és dátumot kapott a rajongói The Witcher film

Lehet, hogy még a Netflixre szánt, Henry Cavill főszereplésével készült The Witcher sorozat előtt láthatjuk majd azt a rajongói filmet, amely közösségi finanszírozással valósulhatott meg. Az Alzur’s Legacy-n már 2017 novemberében is eldobtuk az agyunkat, amikor megmutatták nekünk az első előzetest, viszont volt még rajta mit csinálni, így többször is eltolták a megjelenését. 

Most kaptunk egy újabb trailert, amely nem csupán két percet mutat az ígéretesnek tűnő projektből, de azt ígéri, hogy november 30-án már láthatjuk is, hogy mit hoztak ki a lelkes rajongók az ötletből. A látottakon érezhető, hogy a készítőknek szívügye az Alzur’s Legacy és abszolút nem lehet panaszunk sem a hangulatra, sem a dallamokra, sem a kivitelezésre. A videóban lengyelül beszélnek a karakterek, viszont tudtok bekapcsolni hozzá magyar feliratot. 

Nektek hogy tetszett a kedvcsináló?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/the-witcher-rajongoi-film-trailer-265933.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Command & Conquer: Remastered - még a titkos dinoszauruszos küldetés is benne lesz

Command & Conquer: Remastered – még a titkos dinoszauruszos küldetés is benne lesz

A bejelentés óta lassan csordogálnak a hírek a Command & Conquer: Remasteredről. Csak hébe-hóba érkezik egy-egy …