2019. december 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Több új játékon is dolgoznak a Vampyr fejlesztői

Hirdetés

Több új játékon is dolgoznak a Vampyr fejlesztői

A Dontnod több kiadóval is együttműködik: a Focus Home Interactive támogatásával a Vampyr valósulhatott meg, az epizodikus Life is Strange 2 a Square Enix segítségével készül, a Twin Mirrornak pedig a Bandai Namco a mecénása. De vajon az új, még be nem jelentett címeiket ki finanszírozza?

A legújabb információk szerint ugyanis a csapat három titokzatos játékon is dolgozik, amelyek várhatóan 2020 és 2022 között jelenhetnek meg. Noha a  csapat pénzügyi jelentésében nem szerepelnek konkrétumok az említett címeket illetően, az egyik projekt a spekulációk szerint a Vampyr 2 lehet, mivel az első résszel kapcsolatban kihangsúlyozták a készítők, hogy hatalmas siker lett. 

A stúdió bevételei egyébként 5 százalékkal nőttek a tavalyihoz képest és minden bizonnyal a következő időszakokban sem lesz gondjuk, ugyanis folytatódik a Life is Strange 2, 2019-ben pedig debütál a szintén fejezetekre osztott Twin Mirror. Szerintetek mi lehet az a három titkos játék, amit a Dontnod készít?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/dontnod-jatekok-255254.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …