2019. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / The Elder Scrolls V: Skyrim – ezzel a moddal a vallás is a játék fontos részévé válik

Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim – ezzel a moddal a vallás is a játék fontos részévé válik

Remekül mutatja a Skyrim népszerűségét, hogy a játék eredetileg 2011-ben jelent meg, de még most, 8 évvel később is komoly játékosbázisa és elhivatott modderközössége van. Most például egy olyan rajongói alkotás kapott egy méretes frissítést, ami egészen érdekes mechanikával dobja fel a Bethesda játékát.

Lehet, hogy már hallottatok az IronDusk 33 által készített Religion modról, aminek hála minden egyes játékbeli megmozdulásunkat jutalmazzák vagy épp büntetik a The Elder Scrolls univerzum istenei. Nemrég pedig megérkezett a 3.0-ás verzió, ami alaposan felrázta a dolgot. Mostantól például imádkozhatunk a kiválasztott entitáshoz, aki egy idő után különleges látomást küld, és így akár jutalomban is részesülhetünk. Egyszerre többféle áldás és átok is lehet karakterünkön, de nyilván nem szerencsés dolog magunkra haragítani az összes istenséget. A Daedric átkok különösen kegyetlenek, hiszen ha például Malacth-hoz fohászkodunk, de nem tetszünk neki, akkor ennek az lesz a következménye, hogy a Skyrimben elkövetett minden egyes bűntény ránk lesz kenve.

Ha picit felráznátok a játékmenetet, akkor innen tölthetitek le ezt a különleges alkotást.

Hirdetés

Ti kipróbáljátok majd?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/the-elder-scrolls-v-skyrim-religion-mod-264762.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Stranger Things 3: The Game teszt - tótágast állunk tőle

Stranger Things 3: The Game teszt – tótágast állunk tőle

Olyan hibátlanul sikerült a ’80-as évek esszenciájának megidézése a Duffer fivéreknek a Stranger Thingsszel, hogy …