2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Játék / PS5-re készül a PlayStation All-Stars Battle Royale 2?

PS5-re készül a PlayStation All-Stars Battle Royale 2?

Lassan a PlayStation 4 pályafutásának a végéhez érünk, közeleg a következő generációs masina debütálása és a vele kapcsolatos pletykák is megsokasodtak. A legújabb füles szerint a Sony 2012-es brawlere, a kiadó legismertebb karaktereit felvonultató PlayStation All-Stars Battle Royale folytatást kaphat

A forrás hitelessége meglehetősen vitatható, hiszen a szivárogtatás egy állítólagosan a Capcomnál dolgozó munkatárstól származik a 4Chanről, ugyanakkor ha igaznak bizonyul, az nagyot szól majd. Az állítások szerint ugyanis a PlayStation All-Stars Battle Royale 2 már a PlayStation 5-re készül a Capcom USA és a Sony együttműködésében, sőt egyenesen nyitócím lesz. A PS4 pályafutása alatt már többször is elkaszált és feltámasztott projektben helyet kaphat az Insomniac Games Pókembere, Aloy a Horizon: Zero Dawnból, Kratos a God of Warból, valamint a felújított trilógiás Spyro és Crash is. 

Természetesen könnyen megeshet, hogy az egész kamunak bizonyul, mindazonáltal ha tényleg dolgoznak a PlayStation All-Stars Battle Royale 2-n, az erős fegyver lehet a PS5 arzenáljában. Ti milyen PlayStation-ös karaktereket látnátok szívesen a folytatásban?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/playstation-all-stars-battle-royale-2-playstation-5-267943.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …