2019. december 10., keddMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Játék / PlayStation Plus – nem csalódtunk a novemberi felhozatalban

Hirdetés

PlayStation Plus – nem csalódtunk a novemberi felhozatalban

Nem sokkal a Games with Gold kínálat után a Sony is megvillantotta, mire számíthatnak majd november folyamán a PlayStation Plus előfizetők. Ezzel beigazolódtak azok a feltevések, amelyekről mi is beszámoltunk október elején. 

Persze akkor még csak a PS4-es játékokat láthattuk, most pedig az összes címre fény derült, de haladjunk szépen sorjában. PlayStation 4-re a Bulletstorm: Full Clip Edition és a Yakuza Kiwami érkezik, tehát két újrakevert játékról van szó. PlayStation 3-on a Jackbox Party Pack 2 és az Arkedo Series válik elérhetővé novemberben, a PS Vita tulajdonosok pedig a Burly Men At Sea-t és a Roundaboutot kapják meg – utóbbi két játék PlayStation 4-en is futtatható.

Adott a kérdés: mennyire vagytok megelégedve a kínálattal? Én személy szerint a Yakuza játékokat receptre írnám fel mindenkinek, úgyhogy nagyon örülök annak, hogy most még többen megismerkedhetnek a sorozattal. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/playstation-plus-november-2018-255252.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …