2019. december 8., vasárnapMa Mária napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.12.08. Mária Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Indulj a CICAF 2019 nemzetközi válogatóján, és utazz Kínába!

Hirdetés

Indulj a CICAF 2019 nemzetközi válogatóján, és utazz Kínába!

Mindig csodás élmény látni a PlayIT-eken a fantasztikus jelmezeket, amiken látszik, mennyi munka és elhivatottság árán készültek el. Ha emellé még a cosplayerek jól is adják az általuk megjelenített karaktereket, az külön öröm.

A PlayIT-en idén is nagy hangsúlyt kap a beöltözés. A téma iránt érdeklődőknek a Cosplay Village lesz a tökéletes úticél, ahol számos klub és csapat mutatja be alkotásait és segít elindulni a kezdőknek a cosplayezés világában. Képviselteti magát A Gyűrűk Ura Cosplay Club; a Trónok harcával foglalkozó Cosplayers of Ice and Fire; a Star Wars-os The Force Alliance fegyverekkel és 3D sakkal; a Kóbor Trekkerek; a Team Marvel; a Red Line Cinema középkori és Star Wars jelmezekben; az Alkimista Laboratórium pedig szintén kész fegyverekkel, craftolási workshoppal. Emellett a YouTube-on népszerű Shiro Neko koncertet ad, megtekinthetitek a Black Fox Team kiállítását, illetve indulhattok egy kvízen is.

A cosplayben érkezők két versenyen próbálhatják ki magukat, de fontos, hogy

mindkettőre előre kell jelentkezni.

Hirdetés

Az egyik a hagyományos Cosplay verseny a Cosplay.hu szervezésében, melyre november 10-éig regisztrálhattok, és 40 fő a maximális létszáma. Mutassátok meg magatokat a PlayIT nagyszínpadán! Minden részletet megtalálhattok itt.

Ha a világhírnév a cél, induljatok kétfős csapatban a CICAF, avagy a China International Cartoon and Animation Festival 2019 válogatóversenyén, melynek győztese részt vehet a 2019-es kínai rendezvényen, hogy ott képviselje Magyarországot! (Természetesen minden utazási, étkezési költséget a szervezők állnak.) Erre november 11-ig lehet nevezni, minden részlet megtalálható itt.

Akár csak érdeklődsz a cosplay világa iránt, akár magad is beöltözöl, a PlayIT sokféle izgalmas programmal vár! Jegyek még kaphatók ezen az oldalon!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/playit/cicaf-2019-playit-255236.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …