2019. december 13., péntekMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Így fest majd Henry Cavill a The Witcher sorozatban

Hirdetés

Így fest majd Henry Cavill a The Witcher sorozatban

A Netflix végre valahára megkegyelmezett a The Witcher regények és játékok rajongóinak, és közzétettek egy rövid felvételt, amelyben teljes menetfelszerelésben lép ki az árnyak közül Henry Cavill, a sorozat Ríviai Geraltja. 

Egy csomó rajongói képet láthattunk már arról, vajon milyen lesz majd a netflixes Geralt, most azonban nem egy ügyes fan esett neki a Photoshopnak, hanem tényleg Henry Cavillt láthatjuk egy nyúlfarknyi, de annál jobban várt videóban. 

Oké, értem, hogy elsőre mindenkinek a csupasz arcbőr tűnik majd fel, de próbáljuk meg egy picit elengedni azt a képet, amit a  The Witcher 3: Wild Hunt égetett az elménkbe. Lehet azon is vitatkozni, hogy mennyire sikerült jól a fehér paróka, tény, hogy van egy kis Legolas beütése. De összességében szerintem azért nem néz ki rosszul Witcher gúnyában sem Henry Cavill.

A sorozat elvileg nyolc részes lesz majd és valamikor 2019 folyamán érdemes rá számítani. 

Ti mit gondoltok a videóról? 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/henry-cavill-the-witcher-sorozat-255248.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …