2019. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Gwent – új frakciót hoz a Novigrad kiegészítő

Hirdetés

Gwent – új frakciót hoz a Novigrad kiegészítő

Nagy sikert aratott a The Witcher III: Wild Huntban bemutatkozott minijáték, a gwent, amiből később aztán önálló játékot is csináltak a lengyel fejlesztők. Idén tavasszal már érkezett egy kiegészítő a kártyás alkotáshoz, és most lelepleztek egy újabbat a srácok.

A harmadik The Witcherben már keresztül-kasul bejárhattuk Novigradot, de most a Gwentbe is becsempészi a város hangulatát a CD Projekt Red. A szimplán csak Novigrad névre keresztelt kiegészítő több mint 90 új kártyával bővíti a játékot, emellett pedig bemutatkozik egy vadonatúj frakció is, a Syndicate. A város különféle bandáiból összeállított paklihoz olyan vezetők lesznek elérhetők, mint például Cleaver, a King of Beggars, vagy épp a vallásos Hemmelfart.

Egy új, Crown nevű battle resource is érkezik a Novigraddal, amelyeket használva a Fee kulcsszóval ellátott lapok durva képességeit aktiválhatjuk. A Profit keyworddel rendelkező kártyákat kijátszva pedig még több Crownra tehetünk szert, szóval értelemszerűen ütős kombinációkat találhatunk ki új paklinkhoz. Persze ezek csak az újdonságok egy része, mivel a fejlesztők még több aprósággal készülnek, amikről itt olvashattok részletesebben, illetve néhány új lapot is megleshettek.

Ha minden jól megy, akkor a Novigrad június 28-án már játszható is lesz. Addig is csekkoljátok a bejelentéssel együtt érkezett trailert.

Hirdetés

Hogy tetszik?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/gwent-novigrad-kiegeszito-bejelentes-264763.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Stranger Things 3: The Game teszt - tótágast állunk tőle

Stranger Things 3: The Game teszt – tótágast állunk tőle

Olyan hibátlanul sikerült a ’80-as évek esszenciájának megidézése a Duffer fivéreknek a Stranger Thingsszel, hogy …