2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / GTA Online – gyilkolás, káosz és ingyen póló halloweenra

Hirdetés

GTA Online – gyilkolás, káosz és ingyen póló halloweenra

Kezdésnek, aki november 5-ig belép a játékba az kap egyet-egyet az ingyenes Psycho Swingers, Zombie Liberals in the Midwest és Twilight Knife pólókból. Három halloween témájú verda, az LCC Sanctus, az Albany Lurcher és az Albany Franken Strange is nyomott áron szerezhető be az esemény alatt.

A verdák mellett egyébként rengeteg mást is leakcióztak a fejlesztők, és emellett a pénz és RP farmolást is megkönnyítették 6 Adversary játékmódban. A Slasher, a Slashers, a Lost vs. Damned, a Condemned, a Come Out to Play és a Beast vs. Slashers mind duplán kínálják a jutalmakat.

A Grand Theft Auto Online halloweeni bulija november 5-ig tart, így addig érdemes lesz a fenti mókákat pörgetni, és beszerezni mindent, amire valaha vágytatok.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/gta-online-halloween-esemeny-2018-255220.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …