2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Ezekért a menő cuccokért éri meg tökéletesen célozni a Mozdulj Gameren

Hirdetés

Ezekért a menő cuccokért éri meg tökéletesen célozni a Mozdulj Gameren

Már csak pár nap választ el bennünket a Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokságtól, ahol a GameStar csapata mellett ti is versenybe szállhattok és kideríthetitek, ki a legjobb lézerharcos hazánkban. Siessetek a jelentkezéssel, mert már csak pár szabad hely kiadó! November 3-án a Duna Plazában található LaserForce pálya szolgál majd a verseny helyszínéül, ahogy pedig azt nemrég elárultuk, a meccsek között akár egy különleges bombahatástalanítós gamer kvízt is megoldhattok. Most viszont éppen itt van már az ideje, hogy arról is meséljünk, milyen díjakért szállhattok harcba.

A bajnokságban ugyebár hétfős csapatok indulhatnak el, de akkor sem kell aggódni, ha egyedül érkeztek, mivel általában a helyszínen összekovácsolódott formációk szokták a legnagyobb meglepetéseket okozni. A verseny végén a bajnok csapat minden tagja az ASUS és a Chio jóvoltából egy hatalmas ajándékhalommal a táskájában indulhat majd haza. Ez a pakk a következőket tartalmazza: Chio ajándékcsomag (tornazsák, pohár, karkötő, sapka, póló, powerbank), GameStar tornazsák, a legújabb GameStar magazin, egy éves PlayStation Plus előfizetés, ASUS póló, ASUS nyakbakasztó, ROG egérpad. 

Az említett bombahatástalanítós kvíz nyertesei pedig ezeket a csodákat kapják az 576 KByte-tól: Prey Artbook Selection, Detroit: Become Human Artbook Selection, Assassin’s Creed számozott gyűrű. November 3-án egyébként a Mozdulj Gamer rendezvényre érkezők egész nap 20%-os kedvezménnyel vásárolhatnak meg minden gamer relikviát az Duna Plazában található 576 KByte üzletben. Ide kattintva tudtok szemezgetni a kínálatból, akad köztük The Witcher III medál, CoD: Black Ops III válltáska, vagy épp AC Odyssey sapka is.

Hirdetés

Még van pár szabad hely, úgyhogy ha siettek, akkor ti is jöhettek velünk lasertagezni! Ide kattintva tudtok regisztrálni a LaserForce Bajnokságra.

Chio Mozdulj Gamer Laser Force Bajnokság

Helyszín: Duna Plaza, 1138 Budapest, Váci út 178
Időpont: 2018. november 3. 10-18 óráig
Facebook esemény: itt jelezd, hogy jössz!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit itt tudtok megtenni!

Forrás:
https://www.gamestar.hu/extralife/chio-mozdulj-gamer-laserforce-bajnoksag-nyeremenyek-255244.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …