2020. augusztus 13., csütörtökMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Érkezik a Tomb Raider film folytatása, ismét Alicia Vikanderrel a főszerepben

Érkezik a Tomb Raider film folytatása, ismét Alicia Vikanderrel a főszerepben

A tavalyi Tomb Raider film ugyan nem volt tökéletes, de sikerült egy izgalmas sztorit elmesélnie és Lara Croft karakterét is felvezette a nézők számára. Ebben persze jócskán épített a Crystal Dynamics legújabb játékaira, de hát ez lényegében rajongói elvárás is volt. Hivatalosan is készül a második rész, ami azért remek, mivel az alapok már meg vannak, most itt az ideje építkezni.

Ahogy azt a legújabb Tomb Raider játékokban is láthattuk, bőven van még potenciál a sztoriban, azonban ezúttal talán mind jobban örülnénk, ha a készítők valami eredeti sztorit húznának elő a tarsolyból, és a játékokat, csak utalás szinten érintenék. Erre meg is van az esély, hiszen új rendező, Ben Wheatley dirigálja majd a folytatást, a forgatókönyvet pedig Amy Jump írja, aki már többször dolgozott együtt az angol rendezővel. Az összeszokott csapat mindenképpen jó jel, ahogyan az is, hogy főszerepre visszatér Alicia Vikander, aki már az első részben is sokak szerint remekül alakította Lara Croft karakterét. Arról egyelőre még semmit nem tudni, hogy mikorra tervezik a film bemutatóját, csak annyit lebegtettek meg, hogy 2021-ben remélhető valamikor a premier.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/tomb-raider-folytatas-alicia-vikander-267961.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

Megvan, mikor kezdik forgatni a harmadik Pókember mozit

A Sony és a Marvel/Disney békekötése után elhárult minden akadály a Pókember 3 elől. Az …