2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Élőszereplős Warhammer 40K tévésorozat készül

Hirdetés

Élőszereplős Warhammer 40K tévésorozat készül

Hollywood Reporter információi szerint széles vigyorra húzódhat az Istencsászár hűséges alattvalóinak szája, ugyanis elkezdődtek egy élőszereplős Warhammer 40K munkálatai. Egyelőre még nagyon keveset árultak el nekünk a sorozatról, de ez a pár apróság is hatalmas bizakodásra adhat okot. 

A szóban forgó Warhammer 40K tévésorozatnál ugyanis az a Frank Spotnitz tölti be a showrunner pozíciót, akinek korábban a remek The Man in the High Castle-t is köszönhettük. Az is kiderült, hogy az új élőszereplős adaptáció Dan Abnett trilógiáját (Xenos, Malleus és Hereticus), vagyis az Eisenheront dolgozza fel, sőt ezt a címet is viseli majd – a világszerte több nyelven is megjelent kötetekből összesen több mint félmillió kelt el, sokan ezt tartják az egyik legjobb Warhammer történetszálnak. 

A Big Light Productions műhelyében készülő új sorozatról még nem lehet tudni, hogy mikor érkezik, vagy melyik tévécsatorna, esetleg streaming szolgáltató kínálatában lesz elérhető, valamint a stábtagok leleplezésére is várnunk kell. Egyelőre viszont talán a fenti pár infó is bőven elegendő ahhoz, hogy örüljenek a Warhammer 40K-rajongók. 

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/eloszereplos-warhammer-40k-tevesorozat-eisenheron-265941.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …