2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 333,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 304,00 Ft
Kezdőlap / Játék / E3 2019 – Itt a sörösdoboz kontroller, ami hiányzott az életünkből

Hirdetés

E3 2019 – Itt a sörösdoboz kontroller, ami hiányzott az életünkből

Rengeteg egyedi kontrollert láttunk az elmúlt években, és míg egyesek a kényelmet és a funkcionalitást tartják szem előtt, mások inkább bolondos irányba viszik az egészet. És vannak azok, akik ötvözik a kellemeset a hasznossal.

A Miller Lite is megpróbálja meglovagolni az E3 hype-ját azzal, hogy elkészítették a Cantrollert, ami egyszerre sörösdoboz és kontroller. A tölthető akkumulátorral, micro USB csatlakozóval és Bluetooth kapcsolattal érkező periférián ugyan csak néhány haptikus gomb kapott helyet, de így is tökéletes arra, hogy régebbi játékokat pörgessünk vele.

A helyszínre látogatók össze is mérhetik a tudásukat Eric Andréval Street Fighterben, és ha le tudják nyomni, már vihetik is haza a saját kontrollerüket. Sajnos bolti forgalomba nem kerül a cucc, pedig azonnal befizetnénk rá.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/miller-lite-cantroller-264568.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …