2019. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2019.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Dying Light 2 – ha túl sokáig vagy sötétben, zombivá változol

Hirdetés

Dying Light 2 – ha túl sokáig vagy sötétben, zombivá változol

Többször is felbukkant a Dying Light 2 az idei E3-on, de új gameplay-t egyik konferencián sem mutattak. A kiválasztottak persze a helyszínen zárt ajtók mögött belenézhettek a jövő tavasszal érkező játékba, és meg is tudtak néhány újdonságot.

Az új sztori trailerben a főhős elmondta, hogy ő maga is fertőzött, de eddig fogalmunk sem volt, hogy ez pontosan mint jelent. Most a játék rendezője, Mark Albinet mesélt egy kicsit az új mechanikáról:

Ha megfertőztek, utána nem maradhatsz a sötétben. UV fényre van szükséged ahhoz hogy – fogalmazzunk így – normális maradj. Szóval ha  kint mászkálsz éjszaka vagy a sötét zónákban szaladgálsz, akkor megnő a fertőzöttségi szint.

Ennek nemcsak hátrányai lesznek, ugyanis ahogy eluralkodik rajtunk a vírus, úgy leszünk egyre gyorsabbak, erősebbek és strapabíróbbak. Csakhogy ha ez elér egy kritikus szintet, zombivá változunk. A VG24/7 riportere megpróbálta kideríteni, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban:

Hirdetés

– A zombivá válás gyakorlatilag a game over?

– Közel van hozzá…igen.

– Szóval mégsem game over?

– Nem, mondjuk azt, hogy game over.

Fogalmunk sincs, hogy ez pontosan mit jelent, de abban biztosak vagyunk, hogy Albinet nem véletlenül fogalmazott ennyire ködösen. Azt is elmondták, hogy ha csak egyszer toljuk végig a játékot, a tartalom feléről lemaradunk, ami újabb izgalmas kérdéseket vet fel.

Forrás:
https://www.gamestar.hu/hir/dying-light-2-fertozes-264555.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gwent - új frakciót hoz a Novigrad kiegészítő

Gwent – új frakciót hoz a Novigrad kiegészítő

Nagy sikert aratott a The Witcher III: Wild Huntban bemutatkozott minijáték, a gwent, amiből később …