2019. december 9., hétfőMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.09. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Duncan Jones szerint az emberek egyre jobban értékelik a Warcraft filmet

Hirdetés

Duncan Jones szerint az emberek egyre jobban értékelik a Warcraft filmet

Duncan Jones a Collider újságírójának elmondta, hogy nagyon szeretett volna még 2 Warcraft filmet összehozni, de nem valószínű, hogy ezek a folytatások valaha el fognak készülni. Ettől függetlenül szerinte az idő múlásával az emberek elkezdték egyre többre tartani az első filmet

Jones azt nyilatkozta, hogy szerinte valami különleges lehetett volna a trilógiából.

“Olyan jól csináltam meg, amennyire csak tudtam, és reméltem, hogy majd megtalálja a közönségét. Őszintén úgy érzem, hogy ahogy telik az idő, az emberek kezdik a kritikusok első véleményeinél jobban megszeretni. Ettől függetlenül sajnos nem hiszem, hogy valaha lesz több belőle.”

Az interjúban arról is beszélt egy kicsit, hogy mekkora kihívás volt dolgozni a projekten. Több stúdió kereszttüzében kellett összehoznia a Warcraftot, miközben a Blizzard is felügyelete a munkát, akiknek nyilván fontos volt, hogy jól sikerüljön. A nézők körében megoszlanak a vélemények, de inkább az elfogadhatótól a rosszig terjed a skála.

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/duncan-jones-warcraft-film-folytatas-265915.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …