2019. december 13., péntekMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Játék / Call of Duty film – ekkor kezdődhet a forgatás

Hirdetés

Call of Duty film – ekkor kezdődhet a forgatás

Fájóan keveset tudunk a készülő Call of Duty filmről, a főszerepeket illetően is csak pletykákat hallhattunk, így eddig nagyjából csak annyi biztos, hogy Stefano Sollima (Sicario 2) fogja rendezni, aki nemrég azért elárult pár apróságot

Most egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy mikor kezdődhetnek meg a projekt munkálatai. A forgatókönyvet író Kiernan Fitzgerald (Snowden) egy interjú keretében adott egy kisebb helyzetjelentést az adaptációról: először méltatta kicsit a Gomorrah sorozatot is jegyző Sollima érdemeit, majd elmondta, hogy reményeik szerint 2019 tavaszán rajtolhat el a forgatás. 

A rendező a Sicario 2: A zsoldosban ügyesen vegyítette az akciózást a drámai pillanatokkal, így ha megtámogatják a gárdát pár nagyobb névvel, akkor jó eséllyel nem nagyon fognak mellélőni a Call of Duty filmmel. Ti mit gondoltok?

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/call-of-duty-film-forgatas-255251.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …