2019. december 10., keddMa Natália napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.10. Natália Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A kis hableány – Javier Bardem lehet Triton király

Hirdetés

A kis hableány – Javier Bardem lehet Triton király

A Variety értesülései szerint megkezdődtek a tárgyalások Javier Bardem és a Disney között arról, hogy az új A kis hableányban ő játssza majd el Ariel édesapját, a tengerek urát, Triton királyt. 

A Rob Marshall által rendezett és David Magee által írt film kapcsán egyelőre ugyebár csak annyi bizonyos, hogy Halle Bailey lesz benne a főszereplő, azaz Ariel, illetve, ha minden igaz, akkor Melissa McCarthy alakítja a gonosz tengeri boszorkányt, Ursulát. Elvileg korai tárgyalások zajlanak Harry Styles és a stúdió között is, őt Eric herceg szerepére szánják. A legfrissebb infók szerint tehát ehhez a stábhoz csatlakozhat majd Javier Bardem.

Bardem egyébként nem fog unatkozni az elkövetkező években, elvégre jelenleg is forgatja a 2020-ban érkező új Dűnét, illetve ő alakíthatja majd Frankenstein szörnyetegét a Bride of Frankensteinben, ami a Universal szörnyes univerzumának második mozija lehetne, de a 2017-es A múmia fogadtatása után ennek eléggé kétséges a sorsa. 

Szerintetek illene Javier Bardemhez Triton király szerepe?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/masvilag/a-kis-hableany-javier-bardem-triton-kiraly-265942.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

Switchre és PS4-re is érkezik a Jedi Outcast és a Jedi Academy

A nemrég lezajlott Nintendo Directen jött a hír, hogy a Star Wars Jedi Knight 2: …