2019. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
2019.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 326,00 Ft | USD: 290,00 Ft | CHF: 294,00 Ft
Kezdőlap / Játék / A Gears of War története film nem kapcsolódik a játék sztorijához

Hirdetés

A Gears of War története film nem kapcsolódik a játék sztorijához

Visszapörgetve a nálunk megjelent korábbi híreket a Gears of War mozi kapcsán arra bukkantam rá, hogy már 2010-ben is azt írtuk, hogy “egy kicsit átgyúrják a filmet”. Hát a jelek szerint nem csak kicsit kellett átgyúrni, mert azóta majdnem egy évtized eltelt, és még mindig sehol nincs a film.

Az elmúlt években viszont többször is felbukkant a mozi, hol azért, mert mondjuk Dave Bautista bejelentkezett a főszerepre, hol azért, mert a rendező lemondott róla. Most viszont megint beindulni látszik a gépezet, a The Coalition feje, Rod Fergusson ugyanis egy interjúban szóba hozta a dolgot.

Ahhoz, hogy ez a mozi sikeres legyen, elsősorban jó filmnek kell lennie, és csak másodsorban egy jó Gears filmnek. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy alternatív valóságban kell játszódnia. Nem függhet a játék sztorijától, és nem is befolyásolhatja azt. Hallottam más franchise-okról, ahol van egy hatalmas biblia, ahol 700 oldalon ecsetelik, hogy milyen szabályok szerint működik a világ. Nálunk ez inkább csak két oldalnyi ajánlás. Azt akarjuk, hogy a kreatívok kiteljesedhessenek és új irányokba vihessék a dolgot.

Persze vannak alapvetések, így például a film mindenképp a Serán játszódik és bizonyos karaktereknek szerepelniük kell benne, hogy valódi Gears film legyen. Most, hogy a Division film munkálatai felpörögtek, lehet, hogy végre a Microsoft is rálép a gázra?

Hirdetés

Forrás:
https://www.gamestar.hu/jatekvilag/gears-of-war-film-sztori-264767.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Stranger Things 3: The Game teszt - tótágast állunk tőle

Stranger Things 3: The Game teszt – tótágast állunk tőle

Olyan hibátlanul sikerült a ’80-as évek esszenciájának megidézése a Duffer fivéreknek a Stranger Thingsszel, hogy …