2019. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2019.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 287,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Új helyszínen rendezik meg a VOLT-ot

Hirdetés

Új helyszínen rendezik meg a VOLT-ot

Új helyszínen rendezik meg az idei Telekom VOLT Fesztivált – jelentették be a szervezők szerdai sajtótájékoztatójukon.


Július 25-én új helyszínen, a korábbi fesztivál szomszédságában nyitja meg kapuit a legnagyobb vidéki fesztivál, a 27. Telekom VOLT.

Lobenwein Norbert, a VOLT egyik alapítója elmondta: a fesztivál 1993-as indulása óta folyamatosan kérdés a helyszín. A Soproni Sportcentrumot a kezdeti évek után kinőtték, onnan költözött a Lővér Kempingbe a rendezvény, amely 2018-ig több, szomszédos területtel együtt adott otthont a VOLT-nak.

A fesztivált 2001 óta rendezték meg a kempingben, a területen azonban nem volt lehetőség fejlesztésekre. 2016-ban viszont a Modern Városok Program keretében 1 milliárd forint értékű fejlesztési támogatást kapott Sopron egy szabadtéri fesztiválhelyszín kialakítására, a beruházás tavasszal indult el. A szervezők megállapodást kötöttek a város vezetésével arról, hogy a következő 10 évben garantáltan marad Sopronban a rendezvény. A terület az év többi részében a város rendezvényhelyszíneként működik.

Hirdetés

A legfontosabb változást a látogatók valószínűleg észre sem fogják venni, hiszen a föld alatt található: a területet közművesítették, új víz-, szennyvíz-, és csatornahálózatot építettek ki.

Címlapkép: volt.hu

Forrás:
https://www.portfolio.hu/ingatlan/varos/uj-helyszinen-rendezik-meg-a-volt-ot.327521.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Úgyis kipukkad a lakáslufi! - De előtte még brutálisabban nőnek az árak

Úgyis kipukkad a lakáslufi! – De előtte még brutálisabban nőnek az árak

Három hónap alatt átlagosan 4,5 százalékkal lett magasabb a még szabadon álló budapesti új lakások …