2020. február 23., vasárnapMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Ingatlan / Álnéven adta el a lakást, ami nem is volt az övé

Álnéven adta el a lakást, ami nem is volt az övé

Álnéven adta el egy teljesen ismeretlen ember lakását egy tatai férfi – írta közleményében a Tatai Járási Ügyészség.

A vádlott még 2017-ben szerezte meg egy tatai lakás kulcsait, majd eladásra kínálta az ingatlant. Egy nővel meg is állapodott, aki 300 ezer forintot a helyszínen át is adott neki előlegként. Pár nappal később a nő további 1,9 millió forintot fizetett ki a férfinak egy tatai parkolóban. A két tranzakcióról átvételi elismervényt is írtak.

Az ügyészség a férfi ellen folytatólagosan, nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt nyújtott be vádiratot. Kezdeményezték, hogy amennyiben a vádlott a bűncselekmény elkövetését beismeri, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, úgy őt a bíróság egy év hat hó börtönbüntetésre, egy év közügyektől eltiltásra, valamint százötvenezer forint pénzbüntetésre ítélje, továbbá kötelezze arra, hogy az okozott kár összegét a sértettnek fizesse meg.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag.ingatlan/20200123_Alneven_adta_el_a_lakast_ami_nem_is_volt_az_ove#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Ekkora haszna lehet, ha kiad egy frissen vásárolt lakást

Ekkora haszna lehet, ha kiad egy frissen vásárolt lakást

Az Eurostat friss elemzése szerint az ingatlanárak EU-s átlagban az elmúlt 12 évben 19 százalékkal, …