2020. augusztus 12., szerdaMa Klára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.12. Klára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Gazdaság / Harmadosztályban is jár a stadion: elkészültek az egri látványtervek

Harmadosztályban is jár a stadion: elkészültek az egri látványtervek

Megújul a Szentmarjay Tibor Városi Stadion – adta hírül az Eger SE honlapja. A látványtervek már elkészültek, ezek szerint „a korábbi stadion alapjait megőrizve, egy korszerű, 3500 férőhelyes aréna épülhet meg hamarosan”.

A kormány két éve azt ígérte, hogy 2,4 milliárd forintból lehet kihozni a stadiont. Az Eger SE a félbeszakadt szezonban az NB III. Keleti csoportjának tizedik helyén végzett.

A látványtervek alapján egyvalami feltűnően hiányozni fog a stadionból:

a reflektor.

Ez az egri focirajongók számára azért érzékeny pont, mert amikor legutóbb, 2012/2013-ban egy szezont az NB I.-ben töltött el a csapat, akkor nem tudtak hazai pályán játszani, mert a szövetség nem engedte, hogy világítás nélküli stadionban legyenek meccsek. Így aztán a csapat a Vasas-pályán, Miskolcon, Debrecenben és Vácon játszotta le a hazai meccseit, és hogy még abszurdabb legyen, a tévéközvetítések miatt szinte kivétel nélkül olyan időpontokban, amikor fel sem kellett kapcsolni a reflektorokat. Simán kiesett a csapat, és nem sokkal később anyagilag is összeomlott. A harmadosztályban szerencséjükre nem kötelező felszerelés a villany.

Forrás:
http://hvg.hu/gazdasag.ingatlan/202007301eger_stadion_latvanyterv#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megint rekordot döntöttek az amerikai videojáték-vásárlások

Újabb rekord negyedévet zártak az amerikai videojáték-eladások, miután az első negyedév már korábban rekordot döntött. …