Befutott a Marvel Kapitány első előzetese appeared first on Hessteg.

" /> Befutott a Marvel Kapitány első előzetese appeared first on Hessteg.

" /> Befutott a Marvel Kapitány első előzetese appeared first on Hessteg.

"> Befutott a Marvel Kapitány első előzetese appeared first on Hessteg.

">
2019. augusztus 22., csütörtökMa Menyhért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
2019.08.22. Menyhért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 327,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 301,00 Ft
Kezdőlap / Film / Mozi / Befutott a Marvel Kapitány első előzetese

Hirdetés

Befutott a Marvel Kapitány első előzetese

Ha a Skrullok akarják leigázni a bolygót, akkor fel kell venni a kesztyűt és a leghősiesebb hőssel kell rendet tenni. Na most ha ez esetleg elsőre zagyvaságnak tűnik, akkor a hiba nem a te készülékedben van, de hidd el, a Marvelnél tudják, hogy mitől döglik a légy.

Eszemben sincs belemenni sem egy Marvel vs. DC cicaharcba, se abba, hogy a Marvel filmek mennyire egy kaptafára készülnek, sablonosak, na meg persze a szuperhősfilmeknek már rég leáldozóban van.Tekintve, hogy az Infinity War nyögvenyelősen épphogy át tudta lépni a kétmilliárd dolláros bevételt, ebben valóban lehet valami.

Ettől függetlenül és komolyra fordítva a szót, nemegyszer elgondolkodtam már rajta, hogy vajon mitől ennyire sikeresek még mindig ezek a mozik. No a Szent Grált jómagam sem leltem meg, de a tippem az, hogy a titok egyszerűen a szórakoztatásban rejlik.

Általában egy-egy Marvel mozi nem akar túl nagyot markolni, ennélfogva pont megfelelő méretűt fog, legyen szó eredettörténetről, vagy épp össznépi kalamajkákról.

Hirdetés

Oké, ízlések és pofonok. Értem én persze.

Jómagamnak, aki elfogultság nélkül, pusztán azért ülök be egy-egy Marvel filmre, hogy szórakozzak is megvan a maga véleménye és érzem én is, hogy néha egy kicsit gyengébbre sikeredik egynémely mutatvány (rád nézek most, Fekete Párduc), mindazonáltal a stúdió gyorsan kiköszörüli a csorbát, lásd Infinity Wars.

A Végtelen háború végébe nem mennék bele, mind tudjuk mi történt – most pedig érkezik a megmentő története, noha ezúttal az ígéretek szerint nem eredettörténetet kapunk.

Nos én ezt értem, nevezhetjük máshogy is, de a most befutott szűk két perces előzetes azért egész mást sugall.

No de nem húzom tovább az időt, lessétek meg az előzetest, a lenyílóra kattintva megtaláljátok.

Marvel Kapitány – előzetes (katt és lenyílik)

Miután kétszer megnéztem a trailert, egyből az ugrott be, hogy erről hideget-meleget egyaránt bőven tudnék írni. Egyfelől a főszereplőt alakító Brie Larson rendkívül szimpatikus-szerethető, élettel teli, bájos… sorolhatnám, de a lényeg, hogy számomra a casting csillagos ötös.

Aztán ott van a kilencvenes évek hangulata, ami azonnal magával ragad. Hatalmas piros pont érte.

A látványra sem lesz panaszunk, noha ez az előzetes még szűkmarkúan mérte a történéseket, azért ez is jól látszik. Ugyanakkor. Ez is “csak” egy eredettörténetnek tűnik, női Superman a Marvel köreiből, aki gyönyörű mosolyával úgy tesz rendet a Skrullok között, hogy egyetlen pillanatig sem lesz kétségünk a sikeressége felől. Szóval értitek mire gondolok…

De nyilván messzemenő következtetéseket nem kell levonni két percből. No meg aztán nem árt nem elfeledkezni arról, hogy a Marvel filmjei tényleg csak szórakoztatni akarnak, nem világot megváltani és Trónok harca mélységű karakteráldozatokkal sokkolni.

Így nézve pedig első blikkre a Marvel Kapitány tökéletesen illik az eddigi sormintába. Márciusban minden kiderül, csak győzzük kivárni.

sav5-01

Forrás: https://hessteg.com/befutott-marvel-kapitany-elso-elozetese/

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jön az új Reszkessetek betörők!

Hirtelen bele is borzongtam így az egyik legforróbb nyári nap estéjén a gondolatba: alig pár …