2020. február 23., vasárnapMa Alfréd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2020.02.23. Alfréd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nyílt levélben kérik Siklósi Beatrix felmentését

Nyílt levélben kérik Siklósi Beatrix felmentését

21 zsidó szervezet csatlakozott ahhoz a nyílt levélhez, ami az antiszemita botrányokat halmozó Siklósi Beatrix felmentését kéri – írja a 444.hu.

A Zsidó Közösségi Fórum tagjai – köztük a Holokauszt Emlékközpont, a Lauder Javne Iskola, a Haver Alapítvány, a Bálint Ház és Az Élet Menete Alapítvány – kérik az MTVA vezérigazgatójától, Papp Dánieltől, hogy mentse fel a Kossuth Rádió új csatornaigazgatóját, Siklósi Beatrixet.

A nyílt levelet egyébkánt az aHang tette közzé, és azért Papp Dánielnek címezték, mert „az MTVA és annak felügyelete a mai Magyarország talán legátláthatatlanabb, legkuszább struktúrája”, végül több szakértővel konzultálva arra jutottak, hogy az MTVA vezérigazgatójának lehet ráhatása Siklósi visszahívására.

Az aHang nyílt levelét eddig 1700-an küldték el Siklósinak és az MTVA vezérigazgatójának, Papp Dánielnek.

Siklósi Beatrix antiszemita megnyilvánulásai miatt korábban a Közszolgálati Közalapítvány […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/01/27/nyilt_levelben_kerik_siklosi_beatrix_felmenteset/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kész kabaré, már megint megnyerte valaki a hatos lottót

Kerülj képbe hírlevelünkkel, amiben a hét legfontosabb, legérdekesebb cikkeit, videóit ajánlják az indexesek. Feliratkozom! Miközben …