2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 346,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Hat év után feltételesen szabadult, ugyanúgy akart ölni a Menyecske utcai késelő

Hat év után feltételesen szabadult, ugyanúgy akart ölni a Menyecske utcai késelő

Tíz évvel ezelőtt ugyanazzal a módszerrel és ugyanamiatt akart ölni az a férfi, aki január 3-án nyakon szúrta volt barátnőjét a nő Menyecske utcai otthonában. Az egyedülálló édesanya csak azért élte túl a támadást, mert a lakásban ott volt egy lakatos. 

A Kékfény riportja szerint M. András 2010-ben 18 éves barátnőjét késelte meg, mert a lány szakítani akart. Gál Sándor alezredes, a BRFK Életvédelmi Osztályának megbízott vezetője azt mondta, hogy

a férfi tizenegyszer szúrt, és egy virágcserepet is eltört a fiatal nő fején.

M. Andrást akkor egy szomszéd állította le. A férfi Székesfehérvárig menekült, kiugrott a harmadik emeletről, és eltört a lába, így fogták el a rendőrök. A bíróság jogerősen különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossági kísérlet miatt tíz évre ítélte.

Csakhogy odabent jól viselkedett, hat letöltött év után tavaly tavasszal kedvezménnyel szabadult.

„Könyörgöm, maradjon itt!”

A nő néhány hónappal M. András szabadulása után, tavaly októberben ismerte meg a férfit. Ugyanannál az ingatlanos cégénél dolgoztak, és pár hetes szerelmi fellángolás után M. András az egyedülálló anyukához költözött. Viszonyuk viszont hamar megromlott, mert a nő úgy érezte, párja nem mond igazat, azt állította például, hogy Izlandon dolgozott, és féltékenységi rohamai voltak. 

A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak

A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak

Fotó: Police.hu

A nő végül szakított, és január 3-án azért hívott lakatost, hogy cserélje le a bejárati ajtó zárjait, nehogy a volt barátja be tudjon jutni hozzá.  A szakember fél óra alatt végzett a munkával, amikor pont csöngetett valaki.

Kinézett, és akkor mondta, hogy úristen. Könyörgött, hogy uram, maradjon itt, ne menjen el!

− nyilatkozta a műsornak a lakatos, aki végül maradt, a nő pedig nagy nehezen beengedte a férfit. A zárszakértő szerint M. András „teljesen higgadtnak tűnt, nem volt sem ittas, sem bódult”. Nyoma sem volt rajta annak, hogy mire készül, pedig a kabátja alatt már eleve magával hozott egy 20 centis kést. A pár bement a szobába, ott beszélgettek, a lakatos pedig kívülről hallotta, hogy a férfi földhöz vág egy telefont, aztán ráveti magát a nőre. A lakatos ezután tolta be a szoba ajtaját, és szedte le a támadót a nőről. M. András megpróbálta a férfit is megsebesíteni, végül még kétszer megszúrta volt barátnőjét és elmenekült. A rendőrök fél órával később egy Akadémia utcai lakásban fogták el.

A feltételesét mindenki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/01/14/hat_ev_utan_feltetelesen_szabadult_ugyanugy_akart_olni_a_kobanyai_keselo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ősztől az azonos nemű párok is kaphatnak jegyescsomagot Terézvárosban

Budapest VI. kerületének polgármestere, Soproni Tamás a Facebookon jelentette be a Budapest Pride Fesztivál hetén, …