2019. december 13., péntekMa Luca napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.13. Luca Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Elgázolt egy férfit, akin aztán átment a busz, ő meg elhajtott

Hirdetés

Elgázolt egy férfit, akin aztán átment a busz, ő meg elhajtott

Hét óra előnyt szerzett magának az az autós, aki megállás nélkül hajtott el egy általa okozott baleset helyszínéről. A zsaruk hamar azo­nosították, másnap hajnalban már ők kel­tették, írja a police.hu. Összetört autója is meglett, a járművön talált sérülések láttán elképzelhetetlen, hogy a sofőr ne tudta volna, mi is történt, írják a rendőrök.

A terepjárós Kecskemét külvárosában ütött el egy, az úton figyelmetlenül átkelő 61 éves kiskunhalasi férfit október 12-én késő este. A baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbment. Az elütött gyalogos az úttestre esett, egy autóbusz pedig áthajtott rajta. A kettős balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A kecskeméti zsaruk azonnal lezárták a környéket, és keresni kezdték a gázolót. Közben igazságügyi orvos és műszaki szakértőt rendeltek ki, hogy az áldozaton lévő sérülések alapján megállapítsák, az első gázolás során szerzett sebesülések mennyire voltak súlyosak. A vizsgálatok egyelőre nem fejeződtek be.

Hirdetés

A nyomok és a tanúk szerint egy német luxusterepjáró hajtott el a helyszínről. A törmelékek alapján egy szürke BMW X5-öst kellett keresni. Másnap jutottak a rendőrök olyan információkhoz, hogy azok alapján elfoghatták a kecskeméti L. Mártont (62).

Az autót lefoglalták, a bal oldali tükrén és sárvédőjén ott voltak a gázolás nyomai. Elképzelhetetlen, hogy ezt a jármű vezetője akár menet közben, akár kiszállása után ne vette volna észre, fogalmaz a police.hu. A szabadlábon védekező férfit gyanúsítottként hallgatták ki az eljárásban.

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/31/elgazolt_egy_ferfit_akin_aztan_atment_a_busz_o_meg_elhajtott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …