2019. szeptember 17., keddMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
2019.09.17. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 331,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 303,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / DK: Nem nyolc perccel, hanem hat nappal korábban szóltunk Karácsonynak

Hirdetés

DK: Nem nyolc perccel, hanem hat nappal korábban szóltunk Karácsonynak

Mióta a Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy a főpolgármester-jelölti előválasztás második fordulójában a függetlenként induló Kálmán Olgát támogatják, az MSZP-Párbeszéd több politikusa azt állítja, hogy Gyurcsány Ferencék felrúgtak egy megállapodást. Karácsony Gergely, a pártszövetség jelöltje például azt állította lapunknak, hogy Kálmán indulásáról nyolc perccel az azt bejelentő sajtótájékoztató előtt értesült, ekkor hívta fel a DK elnöke. 

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője és parlamenti képviselője szerdán egy Facebook-bejegyzésben írta meg, hogy mi történt szerintük. Gréczy szerint az új jelölt állításáról a DK elnöksége döntött, és Gyurcsány “volt az utolsó, aki kitartott Karácsony támogatása mellett”. 

A bejegyzés szerint Gyurcsány hat nappal Kálmán színre lépése előtt tájékoztatta Karácsonyt arról, hogy “egyre valószínűbb, hogy a DK a második fordulóban nem fogja tudni támogatni”.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2019/06/12/dk_nem_nyolc_perccel_hanem_hat_nappal_korabban_szoltunk_karacsonynak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Napsütéssel érkezik a hidegfront

Napsütéssel érkezik a hidegfront

Lassan éri el hazánkat az érkező hidegfront, de szerdára jelentősen lehűl az idő. A kedd …