2019. december 14., szombatMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
2019.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 328,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 299,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Baltával ölte meg nagymamáját, de már nem tudott elmenekülni

Hirdetés

Baltával ölte meg nagymamáját, de már nem tudott elmenekülni

Megölte 81 éves nagymamáját egy lány november 10-én. M. Mónika váratlanul látogatta meg nagymamáját  Sarkadkeresztúron, hogy pénzt kérjen tőle, számolt be a Police.hu. Összeszólalkoztak, a vita reggel is folytatódott.

A lány fél 7 körül az udvari szerszámosból bevitt a konyhába egy baltát, amit a kabátja alá rejtett, majd amikor a nagymamája háttal állt neki, kétszer fejen ütötte. Negyed óra múlva újra megütötte. Miután az idős asszony meghalt, levette róla az arany nyakláncát, fülbevalóit és a holttestet az udvaron egy szemetes konténerbe tette. A házban megpróbálta eltüntetni a nyomokat, takarítani kezdett, majd a nagymama laptopjával és ékszereivel el akart menekülni.

Közben megérkezett az egyik szomszéd és több családtag is, akik értesítették a rendőrséget. A rendőrök a nőt feltartóztatták és előállították.A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Mónikát előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettel, és kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/31/baltaval_olte_meg_nagymamajat_de_mar_nem_tudott_elmenekulni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …