2019. december 11., szerdaMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 330,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / ATV: Visszaadta a megbízást a vízilabdásokat vádoló kislány ügyvédje

Hirdetés

ATV: Visszaadta a megbízást a vízilabdásokat vádoló kislány ügyvédje

Az ATV Híradója azt közölte, hogy visszaadta a megbízását annak a lánynak az ügyvédje, aki két vízilabdást vádol nemi erőszakkal. Emlékezetes: Gerencsér András szeptemberben azt mondta, ilyen durva ügye még sosem volt, és hogy “a legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a lány mondandója, hallgatni is borzalmas volt”. Az utóbbi időben viszont hiába kereste a média az ügyvédet, nem szólalt meg. Gerencsér egyébként védőügyvédként került be korábban a hírekbe, a mostani hír kapcsán maga is elmondta, hogy nem a sértettet szokta képviselni. 

Az ATV azért kereste volna most meg az ügyvédet, mert szerette volna megkérdezniaz ügy legfrissebb állásáról, azokról az információkról például, miszerint pszichológus és más szakértők bevonásával elemzi a rendőrség a lány állításait. Az egyik megvádolt vízilabdás ügyvédje, Hegedűs László annyit mondott, hogy sem neki, sem az általa képviselt ügyfelének semmi biztos információja nincs, ügyfelét pedig még mindig nem hallgatták meg.

A másik sportoló védője, Gatter László az ATV Start című műsorában annyit mondott, hogy megkereste a rendőrhatóságot, a nyomozóhatóságot egy indítvánnyal, és kérte, hogy mint egyéb érdekeltet tájékoztassanak az ügy állásáról, de erre még nem kapott választ.

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2018/10/31/atv_visszaadta_a_megbizast_a_vizilabdasokat_vadolo_kislany_ugyvedje/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: Lackner Csaba távozzon a közéletből!

A Fidesz közleményt adott ki arról, hogy a baloldal hiába próbálja menteni a botránya miatt …