2020. május 26., keddMa Fülöp napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2020.05.26. Fülöp Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Átadták a lebontott Olimpia szálló helyén kialakított parkot a Normafán

Átadták a lebontott Olimpia szálló helyén kialakított parkot a Normafán

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken átadta az egykori Hotel Olimpia helyén kialakított, 4400 négyzetméteres Eötvös Loránd parkot a Normafánál – számolt be az MTI. 

Pokorni Zoltán, a kerület fideszes polgármestere (k), Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Rimóczi János, a Városfejlesztési Iroda vezetője.

Pokorni Zoltán, a kerület fideszes polgármestere (k), Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Rimóczi János, a Városfejlesztési Iroda vezetője.

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Gulyás Gergely szerint egy újabb fontos fejlesztés valósulhatott meg a Normafán. „Az a polgári világ, amit sokan áhítozunk, itt a XII. kerületben megmaradt” – mondta. Az átadón kezet fogott (a járvány elleni óvintézkedések betartása mellett) Vágó Istvánnal, a XII. kerület DK-s képviselőjével is:

vago1

Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

A park kialakítása a Normafa fejlesztésének csak egyik állomása, évek óta központi költségvetésből támogatottan, az önkormányzat hozzájárulásával és az önkormányzat által megtervezett módon zajlik a terület teljes megújítása – mondta a miniszter az átadáson.

Úgy fogalmazott, hogy „az ésszerűtlen megoldásokat, amik a parkolót tették a legszebb helyre”, sikerült megszüntetni, és új zöldterületek jöttek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/05/22/atadtak_a_lebontott_olimpia_szallo_helyen_kialakitott_parkot_a_normafan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Kizuhant egy szombathelyi férfi egy társasház negyedik emeletéről és meghalt

Hétfő délután kizuhant egy férfi egy szombathelyi tízemeletes társasház negyedik emeletének az erkélyéről. A férfin …