2020. június 2., keddMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2020.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 348,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A szakképzést folytató iskolák június 2-től újra működhetnek nappali munkarendben

A szakképzést folytató iskolák június 2-től újra működhetnek nappali munkarendben

Megjelent az iskolák júniusi működését szabályozó kormányrendelet a Magyar Közlönyben, amelyben az áll, hogy június 2. és június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint folyik az oktatás. Ugyanakkor az iskolák a tantermen kívüli, digitális munkarend tapasztalatai alapján egyéni vagy kiscsoportos foglalkozás szervezhető a tanulók felzárkóztatása céljából.

A szakképzést folytató iskolák június 2-ától a veszélyhelyzetet megelőzően alkalmazott nappali vagy esti munkarendben, vagy tantermen kívüli, digitális munkarendben egyaránt működhetnek az iskola vezetőjének döntése szerint, írja az MTI.

A jogszabály szerint június 2. és június 26. között minden általános és középfokú iskola megszervezi a tanulók felügyeletét. A felügyelet keretében napközi, szakkör, sportfoglalkozás, egyéni vagy csoportos felzárkóztató foglalkozás, fejlesztőfoglalkozás, egyéni vagy csoportos […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/05/23/magyarorszag_oktatas_juniusi_mukodes_kormanyrendelet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Földrengés volt Győr-Moson-Sopron megyében

Kisebb földrengés volt hétfőn este a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorjától 6 kilométerre északnyugatra – írja az …